home o nama partneri usluge tuning kontakt informacije

Mnogi vozači; danas teže da svojim automobilom postižu najbolje perfomanse od brzine do njegove snage. Kupovinom nekog modela automobila nikad ne možemo uzeti automobili koji će zadovoljiti sve ukuse odnosno da imamo i lijep dizajn automobila, kvalitet ali i njegovu snagu. Zato vam mi nudimo da uz najnoviji proizvod povećate snagu i ostale perfomanse vašeg automobila, a to je čip za tuning automobila. Postoje mnogi poznati načini s kojima je moguće izvršit povećanje odnosno poboljšanje perfomansi automobila međutim mnogi od njih mogu predstavljati opasnost da prilikom izvođenja tih radnji dođe do eventualnih grešaka što bi uzrokavalo dodatne troškove.

Mi vam nudimo već programirani čip koji se ugrađuje umjesto već postojećeg  fabričkog, a s tim taj fabrički čip ostaje netaknut tako da ne postoji nikakva opasnost da se bilo što pokvari na motoru automobila. Postoji još neki načini povećanja perfomansi motora a jedan od njih je i ugradnja posebnog modula između kompjutera automobila i uređaja za ubrizgavanje, ali za takav modul treba izdvojiti mnogo više sredstava nego za čip koji vam mi nudimo. Ugradnja ovakvog čipa  u vaš automobil koji vam nuimo, povećat će te radnu snagu (KS) motora vašeg automobila do 25 %, obrtni moment (Nm) do 15% i naravno krajnju brzinu do 10 km/h. Mnogi vozači sumnjaju u ovaj način da se poveća perfomanse automobila. Međutim objašnjenje je vrlo jednostavno. Svaki proizvođač automobila ostavlja prostora (između 10-25%) prilikom podešavanja orginalnih vrijednosti  koje će uticati na perfomanse vozila. To rade iz razloga  da motor automobila bude pouzdan u svim uslovima rada i time određuju njegove optimalne vrijednosti. Samim tim su ostavili prostor koji mi iskorištavamo povećanjem perfomansi vozila, a pri čemu ugradnja ovakvog čipa ne šteti radu motora.

Vozačima automobila  često nije poznato da svaki kompjuter u automobilu posjeduje jedan ovakav čip koji predstavlja «srce» kompjutera  u kojem su sadržani najvažniji podaci o samom radu automoila, a naši čipovi koje mi ugrađujemo su programirani isključivo fabričkim fajlovima, a samim time sprečavamo svaki rizik po vaš automobil nakon ugradnje čipa.. Naša firma vam omogućava ugradnju čipa za manje od 3 sata jer već posjedujemo spremne fajlove i obučeni smo i stručni za takve ugradnje. Cijene ovih čipova zavise od tipova automobila, i zato se obratite na na&šu adresu ili brojeve telefona a mi ćemo vam odgovoriti na svaki vaš upit.